Начало
За нас
Сервиз
Каталог
Събития
Контакти

ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ

ДИСТРИБУЦИЯ

Събития » Машинхед ЕООД стъпи и на бразилския пазар

След избирането на бразилския президент с български  Дилма Русефф, интереса на двете страни една към друга в културно и икономическо отношение не спира да расте. Един пример в това отношение е стъпването на бразилския пазар на българската фирма Машинхед.

През март 2012 беше инсталирана първата по рода си Автоматична oпаковъчна и компресираща линия за матраци, произведена от Машинхед, в една от фабриките на Групо ГАЗИН, в щата Парана.

Технически екип начело с управителя на фирмата, г-н Валентин Димитров, посетиха фабриката в град Дурадина, Парана за да се погрижат лично за инсталирането, обучението на бразилски персонал и пускането в експлоатация на линията.

Дейността на фирма Машинхед ЕООД е свързана с проектиране, производство, поддръжка и ремонт на машини за матраци. Фирмата извършва и търговия с машини за матраци.

Политика на фирмата е да се предоставят висококачествени продукти и услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на клиентите. Компанията успява да съчетае натрупания през годините опит и иновативно мислене, за да бъде сред лидерите в бранша.

Фирма Машинхед ЕООД е внедрила система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008.

Групо ГАЗИН е създадена през 1966 година и е една от най-големите производители на матраци в Бразилия. Фирмата има 6 фабрики в 5 бразилски щата и през 2010 година е имала брутен доход от R$ 1.796.960.711,88.

На частна вечеря в чест на българския екип, собственикът на групата компании, г-н Марио Газин, изказа огромното си удовлетворение от възможностите на новоинсталираната линия и потвърди намерението си да оборудва останалите фабрики на групата с автоматизираните линии на Машинхед.

Източник:http://bulgarosnobrasil.org

Сервиз

Фирма „МАШИНХЕД” ЕООД извършва ремонт, поддръжка и модернизация на машини и съоръжения за мебелното производство
MACHINEHEAD EOOD services include repair, maintenance and modernization of machines and devices for furniture industry
MACHINEHEAD EOOD Dienstleistungen umfassen die Reparatur, Wartung und Modernisierung von Maschinen und Geräten für die Möbelindustrie.

Каталог

Събития

C-Protect

Универсален предпазен шлем

Контакти

Машинхед ЕООД

4000 Пловдив,
България

бул. Шести Септември 222А

+359 32 62 39 43

Ремонтна база:
Пловдив
ул. Голямо Конарско шосе

MACHINEHEAD EOOD

Bulgaria,
4000 Plovdiv

222А '6th September' Blvd.

+359 32 62 39 43

Repair station:
Plovdiv
Goliamo Konarsko Shose Str.

MACHINEHEAD EOOD

Bulgaria,
4000 Plovdiv

222А '6th September' Blvd.

+359 32 62 39 43

Repair station:
Plovdiv
Goliamo Konarsko Shose Str.